Coronavirus, 809 persoane au murit în Spania în ultimele 24 de ore: mai multe infecții decât în ​​Italia

809 de persoane au murit din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore în Spania. Bilanțul general de la începutul urgenței a fost confirmat de Ministerul Sănătății din Madrid și relansat de mass-media locală care relatează  11.744 de morți. Cazurile pozitive confirmate în țară sunt 124.736, cu 7.026 mai mult în ultimele 24 de ore. În Italia ieri au fost confirmate 119.827 cazuri.

Marea Britanie, o asistentă și-a dat demisia după ce i s-a interzis să poarte masca

De asemenea, Ministerului Sănătății din Madrid a declarat că  34.219 persoane au fost considerat evindecate. Numărul de pacienți în terapia intensivă continuă să crească:  6.532 în toată Spania. Potrivit  El Pais,regiunea Madrid rămâne cea mai afectată: 36.249 de cazuri Covid-19 și 4.723 de decese. Urmează  Catalunya cu 24.734 de persoane infectate și 2.508 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.