Coronavirus, 668 de marinari pozitivi la bordul navei franceze Charles de Gaulle

668 de marinari ai aeronavei nucleare franceze Charles de Gaulle sunt pozitivi la  Covid-19, mai mult de o treime din cei 1.767 care au fost la bordul navei în ultimele săptămâni. Acestea sunt rezultatele unui bilanț provizoriu al Ministerului Forțelor Armate. Nava, aflată în Atlantic, nu departe de Portugalia s-a întors duminică la Toulon.

Tragedia imigranților: 49 de persoane și 5 cadavre într-o barcă în largul coastei Tripoli

Printre marinarii pozitivi, „31 sunt internați în spital și unul se află în stare gravă în terapie intensivă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.