Coronavirus, 658 de infecții confirmate în Rusia

În Rusia există 658 de cazuri de Covid-19, cu 163 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore, a anunțat vicepremierul Tatiana Golikova, șefa grupului de lucru în urma epidemiei pentru guvern. Există 112.000 de oameni din toată țara „sub observație și în izolare la domiciliu”, a adăugat Golikova, citat de agenția de știri Tass, fără a specifica altceva.

Citește și Coronavirus, un bărbat a murit după ce a luat clorochină împotriva coronavirusului

În 55 de regiuni, din totalul de 85 din întreaga Federație, în care au fost confirmat infecțiile  cu Covid-19

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.