Coronavirus, 6 decese în Elveția

Două noi decese legate de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în Ticino. Astfel, numărul victimelor din Elveția crește la șase. Cazurile pozitive ale testului coronavirus în Confederația Elvețiană sunt acum 858, cu 213 mai multe decât ieri. Cazurile confirmate au ajuns la 815 (încă 202), potrivit Oficiului Federal de Sănătate Publică (SFOE).

Citește și Izvestia: coronavirusul poate lua o formă cronică

Ultimele două victime ale Ticino au fost „ambele persoane cu vârsta peste optzeci de ani vulnerabile și care sufereau de patologii preexistente”, a anunțat Statul Major Cantonal de Conduită (Smcc).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.