Coronavirus, 53 de cazuri în centrul logistic Amazon din Germania

Într-un centru logistic Amazon din Germania s-au înregistrat 53 de cazuri de coronavirus,  au anunțat autoritățile din landul Hanovra, răspunzând la o întrebare parlamentară a grupului Verzilor din centrul orașului Winsen an der Luhe. Infecțiile la sediul gigantului comerțului electronic au fost înregistrate între 16 martie și 29 aprilie, în timp ce în mai nu s-au mai înregistrat alte cazuri.

Centrul are 1.800 de angajați, iar Amazon și-a asumat angajamentul de a „proteja angajații” cât mai mult posibil. Le-au fost măsurate temperaturile  la intrare , ședințele și vizitele din exterior au fost suspendate, s-a asigurat o distanță minimă de doi metri între oameni, s-au distribuit măști și s-a modificat orarul pentru a evita adunările la intrare și la ieșire. De asemenea, Amazon spune că -a mărit salariile cu doi euro pe oră.

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

A existat controverse cu privire la protecția lucrătorilor în Amazon în timpul pandemiei, care a crescut vânzările online în întreaga lume. În Franța, scandalul a ajuns în instanță și a dus la închiderea temporară a depozitelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.