Coronavirus, 48 ​​de decese în Franța și 2.281 de cazuri

Numărul victimelor coronavirusului în Franța a crescut la 48, în timp ce s-au înregistrat 2.281 de cazuri, cu aproximativ „500 în plus decât ieri”. Ministrul Sănătății, Olivier Veran, a spus că 105 persoane sunt în terapie intensivă.

Citește și Organizația Mondială a Sănătății declară oficial pandemie de coronavirus: „Cazurile și țările afectate vor crește”

Nivelul de alertă rămâne în acest moment în faza 2, deoarece “în unele regiuni există sute de cazuri, în altele zeci”, a explicat ministrul, potrivit căruia “virusul nu circulă, prin urmare, pe tot teritoriul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.