Coronavirus, 430 de mii de persoane au ajuns în SUA din China

De când a izbucnit urgența coronavirus, cel puțin 430.000 de persoane au ajuns în Statele Unite cu zboruri directe din China, inclusiv alte 40.000 de perdoane în ultimele două luni, după ce Trump a lansat restricțiile călătoriilor.

Coronavirus, Universitatea Johns Hopkins: 2.500 de decese în SUA în numai 48 de ore

Potrivit New York Times, pasagerii sunt de  naționalități diferite. Mii și mii de persoane au sosit de la Wuhan și multe avioane au continuat să zboare de la Beijing până săptămâna trecută, toți pasagerii fiind scutiți de interdicția de intrare în țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.