Coronavirus, 418 decese în ultimele 24 de ore în Franța

În ultimele 24 de ore, 418 pacienți internați cu coronavirus, au murit în spitalele franceze. Cel mai mare număr de victime într-o singură zi de la începutul crizei. Numărul total de decese  este de 3.024.

Duminică, alte 1.592 de persoane au fost internate în Franța. Dar, mai presus de toate, potrivit directorulului general al Sănătății, Jérome Salomon,  alte 424 de persoane au fost internate în terapia intensivă , unde astăzi se numărăr 5056 de pacienți.

Citește și O noua tulpină de scarlatină descoperită prima dată în Marea Britanie ar putea deveni următoarea pandemie mondială

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.