Coronavirus, 4 morți și 2 infectați pe vasul de croazieră din Panama

A început cursa împotriva timpului pe o navă de croazieră cu peste 1.800 de persoane la bord (1.243 de invitați și 586 membri ai echipajului) în largul Panama care intenționează să evacueze pasageri sănătoși după moartea a 4 persoane și infecția a două persoane pentru coronavirus.

Citește și Coronavirus, mass-media: “Prea multe urne în China, îndoieli cu privire la numărul de decese în Wuhan”

Holland America, proprietarul Zaandam, a declarat că peste 130 de persoane la bord, 53 de pasageri și 85 de membri ai echipajului, au „simptome de gripă” și probleme de respirație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.