Coronavirus, 319 infecții confirmate în Marea Britanie

319 persoane coronavirus pozitive astăzi în Marea Britanie. Autoritățile britanice de sănătate au raportat acest lucru, precizând că ieri erau 273 de cazuri de infecție.

Citește și Marea Britanie, ”voluntari plătiți pentru a se infecta cu coronavirus”

Astăzi, la finalul ședinței de urgență a guvernului, un purtător de cuvânt al premierului britanic Boris Johnson a recunoscut că virusul se va răspândi „în mod semnificativ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.