Coronavirus, 2,6 miliarde de persoane sunt în izolare la domiciliu în toată lumea

Măsurile de izolare a Indiei, care au intrat în vigoare la miezul nopții de marți 24 martie, au adus numărul de persoane invitate de autoritățile din țările respective să rămână în casele lor pentru a combate răspândirea coronavirusului la peste 2,6 miliarde . Acest lucru rezultă dintr-un calcul făcut de France Presse.

Citește și Coronavirus, 4 pacienți care erau în comă la spitalul din Napoli, s-au trezit datorită medicamentului experimental Tocilizumab

Majoritatea țărilor în cauză au adoptat izolarea obligatorie, cum ar fi în India, Regatul Unit, Franța, Italia sau Columbia. Celelalte țări au implementat carantine sau au recomandat pur și simplu măsuri privind oprirea virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.