Coronavirus, 24 de noi cazuri și alte 22 de decese în China

China a înregistrat 24 de noi cazuri de coronavirus (19 marți) și 22 de decese, toate legate de Hubei, provincia epicentră a epidemiei. Conform ultimelor actualizări ale Comisiei Naționale de Sănătate, printre noile infecții 10 se numără „infecțiile de retur” legate de călătorii din străinătate.

Citește și Coronavirus, președintele chinez vizitează Wuhan : „Suntem aproape de victorie”

În general, infecțiile au crescut la 80.778, în timp ce decesele au crescut la 3.158. Peste 61 de mii de oameni s-au vindecat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.