Coronavirus, 22 de școli și 100 de săli de clasă închise în toată Franța

Ministrul francez al educației, Jean-Michel Blanquer, a anunțat că de la redeschiderea școlilor, care a avut loc marți, 22 de institute și aproximativ o sută de clase au fost închise până în prezent din cauza infecțiilor  de Covid-19. Blanquer explică faptul că din 60 de mii de școli, „12 sunt sigilate pe teritoriul francez în Europa, în timp ce 10 în La Reunion”.

În plus, „o sută de clase” sunt închise, dar acest lucru „se schimbă în fiecare zi”, a adăugat Blanquer, afirmând că aproximativ 250 de protocoale de suspiciune de pozitivitate sunt activate zilnic. În cea mai mare parte, acestea sunt suspiciuni „legate de factori din afara școlii, cu persoane care adesea ar fi putut fi contaminate înainte de a reveni la curs”.

Germania, descoperirea îngrozitoare a celor cinci copii morți într-un apartament: „uciși de mama lor”

Din Canada în Franța, în  Londra și Wuhan, epicentrul pandemiei coronavirusului, elevii din multe țări s-au întors la școală printre măști și distanțe de siguranță pentru a respecta reglementările Covid. În unele săli de clasă, au apărut separatoare de plexiglas între bănci, în timp ce în alte părți ale lumii, cum ar fi în Rusia, se măsoară temperatura elevilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.