Coronavirus, 212 cazuri în Franța: cu 21 mai mult decât luni, patru morți

212 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Franța, cu 21 mai multe decât luni, a declarat directorul general al sănătății transalpine, Jerome Salomon.

Citește și Crimă îngrozitoare: O fată de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă fără milă

În schimb, numărul deceselor a crescut la 4, unul mai mult decât luni. În cele din urmă, doisprezece pacienți s-au vindecat și 152 de cazuri sunt atribuibile „grupurilor” de pe teritoriu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.