Coronavirus, 20 de infectați din cauza unui document prezentat președinției afgane

Cel puțin 20 de oficiali care lucrează la clădirea președintelui afgan Ashraf Ghani au rezultat pozitivi pentru coronavirus, aparent toți  infectați din cauza unui singur document contaminat înmânat  de către un alt birou guvernamental. Ministrul sănătății  afgan a declarat pentru Reuters, că Ghani, în vârstă de 70 de ani, se află acum în carantină.

“Un alt document contaminat a fost trimis unui birou de clădire de către un alt departament guvernamental și toți  angajații s-au  infectat”, a explicat un oficial anonim. “Unii angajați   lucrau încă la birou când au apărut rezultatele testelor. A trebuit să punem în carantină și familiile acestora, iar numărul ar putea fi mult mai mare.”

Trump, atac vulgar împotriva lui Cuomo: ”Lucrează, în loc să te plângi !”

O sursă guvernamentală a declarat pentru Reuters că Ghani, care suferă de probleme de sănătate, lucrează în videoconferință cu personalul său și se întâlnește doar câțiva colaboratori personali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.