Coronavirus, 20.000 de soldați ai Force Covid în maximă alertă în Marea Britanie

Marea Britanie a plasat 20.000 de militari în „ maximă alertă” începând de miercuri, care au fost plasați într-o „Support Covid” special. Unitatea a fost înființată pentru a ajuta poliția în sarcinile de ordine publică, având în vedere posibile măsuri restrictive ale guvernului Boris Johnson cu privire la situațiile de urgență coronavirus.

Citește și Coronavirus, cazurile de infecție și numărul deceselor în Spania au crescut alarmant: 14.769 cazuri și 638 de decese

Confirmarea a venit de la Ministerul Apărării, care a anunțat și rechemarea unui prim contingent de rezerviști.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.