Coronavirus, 2.373 de morți și peste 90.000 de cazuri în New York

În statul New York numărul cazurilor de infecții a ajuns la 92.381, în timp ce numărul de decese a crescut la 2373. Până ieri erau  1941, a declarat  guvernatorul Andrew Cuomo  în conferința de presă zilnică, specificând că 13.283 de pacienți au fost spitalizați și 7434 externati.

“Numărul persoanelor care se însănătoșesc este în creștere. Dacă spitalizările continuă în acest ritm, vom avem la dispoziție resurse doar  pentru următoarele 6 zile”.

Coronavirus, în Italia situația rămâne dramatică: 760 de decese în numai 24 de ore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.