Coronavirus, 17 morți și 650 de cazuri în Italia. Spitalul din Cremona la limită: „Nu mai avem locuri”

Coronavirus, 17 morți și 650 de cazuri în Italia. Și Israel respinge pasagerii care călătoresc din Italia. Guvernatorul sicilian Musumeci: „Mai bine dacă cei din nord nu vin în Sicilia”. Primul caz în Puglia: școli închise în Tarantino

Infecția cu coronavirus se răspândește în UE și afectează Danemarca, România și Estonia. Primul caz în Puglia: școli închise în Tarantino. În Italia există 650 de cazuri: 17 morți, 45 vindecați. OMS: „Cazurile pozitive pot fi definite numai după confirmarea Institutului Superior de Sănătate (care acum sunt 282)”.

Citește și Coronavirus, alertă în SUA: se preconizează o creștere a numărului de cazuri

Spitalului din Cremona este în alertă: „Nu mai știm unde să punem pacienții”.

Și cazurile verificate de coronavirus din Franța au crescut: de la 18, conform numărului de ieri, la 38, după cum a anunțat în această seară ministrul Sănătății, Olivier Veran, care a vorbit despre „o creștere semnificativă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.