Coronavirus, 16 cazuri noi în China: 14 morți în Hubei

Alte 14 persoane au murit în China de Covid-19. Toate victimele au murit în provincia Hubei, unde se află Wuhan și unde a apărut pentru prima dată coronavirusul. Șaisprezece noi cazuri de infecție confirmate, conform datelor publicate astăzi de Comisia Națională de Sănătate. Covid-19 a ucis 3.213 la uriașul asiatic și 80.860 au fost infectați. Ieri, 838 de pacienți au fost eliberați din spitale din Republica Populară, în timp ce 9.898 de persoane rămân internate în spital.

Citește și Coronavirus Marea Britanie, documentul secret: „Epidemia va dura un an”

Coreea de Sud – 74 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în Coreea de Sud: acesta este cel mai mic număr după trei săptămâni de urgență. În țara asiatică, Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (KCDC) au confirmat, după cum a raportat agenția Yonhap, că există un total de 8.236 de cazuri de infecție. Nu au existat alte victime. În Coreea de Sud, Covid-19 a făcut 75 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.