Coronavirus, 12 victime în Statele Unite. Un parlamentar francez a fost infectat

Coronavirusul continuă să se răspândească în toată lumea. În Statele Unite, numărul morților a crescut la 12, ultimul fiind un bărbat în vârstă de 90 de ani din statul Washington, în județul în care se află azilul de bătrâni, unde au avut loc cele mai multe decese.

În Texas,au fost înregistrate primele două cazuri de infecție. “Toată lumea trebuie să fie calmă. Totul va fi bine, sper să nu dureze prea mult”, a spus Donald Trump . În SUA există cazuri și controverse tot mai mari pentru întârzierile în soluționarea situațiilor de urgență.

Testele pentru coronavirus au început la bordul navei de croazieră Grand Princess, ancorată în largul coastei din San Francisco, California, a declarat un pasager aflat la bord, Michael Bell, pentru CNN. Seturile de testare și personalul medical au fost parașuați cu ahutorul unui elicopter. Nava este acostată în largul San Francisco cu interdicția de a se apropia de port. Un bărbat în vârstă de 71 de ani, care a rămas pe navă în timpul călătoriei , între 11 și 21 februarie, a murit de coronavirus.

Citește și Coronavirus, primul deces în Marea Britanie: era o femeie în vârstă

Un parlamentar în vârstă de 68 de ani și un angajat al Parlamentului francez au fost infectați cu noul coronavirus, a anunțat președinția Adunării Naționale . Deputatul ales în rândurile partidului gaullist Les Republicains, a fost internat în „terapie intensivă”. Sursa a adăugat că există și un al treilea caz suspect.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.