Coronavirus, 113.525 infecții și 2.373 decese în Germania (Koch)

Coronavirusul a infectat 113.525 de persoane în Germania și a provocat moartea a 2.373 de persoane, conform datelor oficiale publicate în această dimineață de Institutul Robert Koch. Față de ieri, cazurile de infecții au crescut cu 5.323  și s-au înregistrat alte 266 de decese. Bilanțul relatat de Institutului German pentru Boli Infecțioase este mai puțin actualizat decât numărul relatat de John Hopkins în timp real, care au înregistrat 118.235 cazuri  și 2.607 de decese.

Uite pandemia…nu e pandemia….Înghesuiți ca sardelele românii au plecat la cules de sparanghel pentru frau Merkel

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.