Coronavirus, 10.000 de decese în Europa: în spatele Italiei, Spania și Franța

În Europa se numără mai mult de 10 mii de victime ale coronavirusului. Conform unui calcul realizat de agenția France Presse, cifra de decese a crescut la 10.058, dintre care majoritatea victimelor sunt în Italia (6.077), urmată de Spania (2.182) și Franța (860).

Citește și Coronavirus Italia, cornavirusul a făcut alți 602 de morți și 3780 de noi infectați: peste șase mii de victime în Italia

Cu 184.138 de cazuri de infecții, Europa este continentul în care pandemia înaintează cu repeziciune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.