Coronavirus, 1.700 de noi cazuri în Germania în ultimele 24 de ore

Germania a înregistrat 1.707 de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai înalt nivel din aprilie, potrivit datelor oficiale. Statisticile de la institutul de supraveghere epidemiologică Rki aduc numărul total de cazuri de la începutul pandemiei la 228.621, confirmând în continuare creșterea infecțiilor observate în țară în ultimele săptămâni.

Oroare în Pakistan! O fetiță de numai 6 ani a fost violată și ucisă: cadavrul ei a fost găsit într-un sac

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.