Coronavirus, 1.147 de noi cazuri în Germania: record din luna mai

Pentru a doua zi consecutivă, infecțiile în Germania sunt în continuă creștere. În 14 ore au fost înregistrate 1.147 de noi infecții, ceea ce a adus răspândirea epidemiei în trei luni, la începutul lunii mai, raporteză Institutul Robert Koch.

Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

Începând cu luna mai, tendința cazurilor noi a scăzut, iar apoi a început să crească din nou la sfârșitul lunii iulie. Vârful epidemiei a înregistrat 6  mii de infecții în 24 de ore în luna aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.