Coronavirus, 1.126 de cazuri în Franța

Franța rămâne în „faza 2”, ceea ce înseamnă că prioritatea autorităților este de „a face tot posibilul pentru a încetini răspândirea virusului”. Acest lucru a fost decis în cadrul ședinței Consiliului de securitate națională care a avut loc în timpul nopții, în care s-a făcut bilanț asupra situației infecției din țară.

Citește și Coronavirus, un medic din Bergamo: «Trebuie să alegem pe cine să tratăm și pe cine nu, ca în război»

Cu 1.126 de persoane infectate și 19 decese, majoritatea în vârstă, Franța rămâne cea mai afectată țară europeană după Italia și înaintea Germaniei. La finalul întâlnirii, a informat presa franceză, ministrul Sănătății, Olivier Véran, a anunțat interdicția de a se face mitinguri cu peste 1.000 de persoane. Mai multe detalii vor fi dezvoltate de diferitele ministere și prefecți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.