Coronavirus, 1.100 de decese în Franța și peste 22.000 de cazuri

1.100 de persoane au murit în spitale din Franța din cauza răspândirii coronavirusului. Cazurile confirmate de Covid-19 sunt 22.300 și 10.176 de persoane sunt spitalizate. Acest lucru a fost confirmat de directorul general al sănătății, Jérôme Salomon.

Citește și Coronavirus, mesajul dureros al unui medic din Suceava: ” Satana, e ceva de pe altă lume”

Pacienții internați în terapia intensivă sunt 2.516, în timp ce 3.281 de persoane au fost considerate vindecate. Conform celor mai recente date publicate, Franța a înregistrat alte 240 de decese de ieri seară. 85% dintre victime aveau peste 70 de ani, a subliniat Salomon.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.