Coronaviru SUA, vânzările de canabis au ajuns la stele

Coronaviru SUA, vânzările de canabis au ajuns la stele

Între închiderea barurilor și a restaurantelor și interdicțiile de circulație, mulți americani s-au gândit la diferite metode pentru a scăpa de tensiune, iar vânzările de marijuana, în statele unde este legal, au ajuns la stele. În Europa, acest lucru s-a întâmplat deja în Olanda, unde se vedeau cozi lungi în afara magazinelor de cafea înainte de a fi închise din cauza coronavirusului.

Citește și Coronavirus în Olanda: cozi la magazine pentru a cumpăra canabis înainte de închiderea lor

În orașe precum New York, San Francisco și Palm Springs, California, magazinele legale de marijuana au fost introduse în categoria de lucruri „esențiale” și mulți s-au echipat cu vânzări online și livrări la domiciliu pentru a-și satisface clienții. Potrivit AP, vânzările cresc și în statele Washington și Colorado. În California, site-ul de livrare Eaze a înregistrat luni o creștere de 38% a comenzilor, comparativ cu media anuală, în timp ce comenzile pentru clienții noi au crescut cu 50%.

Citește și Se uită la rafturile goale și începe să plângă: o bătrână într-un supermarket în zilele Coronavirusului

Potrivit Weedsmap, vânzările de canabis au crescut cu 66% deja din a doua săptămână a lunii martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.