Coroane de carton gigantice pentru a păstra distanța: ideea anti-covid a Burger King 19

Burger King oferă clienților coroane de carton enorme pentru a combate infecțiile de covid-19. O inițiativă care dorește să adauge puțin umor regulilor de distanțare socială, relatează  Independent.

Noile pălării,  sunt distribuite în prezent doar în magazinele din Germania și au ajuns viral pe internet.  “Coroana pentru distanțarea socială a fost o modalitate distractivă și importantă pentru a aminti clienților să păstreze distanța în timp ce mănâncă  în restaurante”, a explicat Burger King în prezentarea inițiativei.

Un bar din Germania pune la dispoziție pălării de păstrarea distanței: fără ele, nu te așezi la masă

Ideea a fost lansată pe Instagram cu afirmația „Distanțare? dar fă-o cu stil”. Coroanele gigantice de carton, oarecum asemănătoare cu sombrero-urile mexicane, sunt oferite clienților încă pliate, devenind, de asemenea ca un joc distractiv în timp ce își așteaptă ca sandvișurile să fie pregătite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.