Coreea de Sud, violenta impotriva adeptilor: „O femeie sfanta” condamnata

Coreea de Sud, violenta impotriva adeptilor: „O femeie sfanta” condamnata

O ”femei sfantă ”, liderul unei secte sud-coreene, dedicat cultului judecății universale, reușise să convingă aproximativ 400 dintre adepții ei să se retragă într-o insulă din Fiji, susținând că în acest fel vor fi salvați de un dezastru iminent. După ce au ajuns pe insulă, acesta le-a confiscat oamenilor pașapoartele, i-a răpit și i-a suspul violențelor.

 

Femeia, Shin Ok-ju, a fost condamnată la șase ani de închisoare.

Citește și O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a dat de mancare pisicilor maidaneze

De Claudiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.