Coreea de Sud: un tânăr pozitiv intră în 5 baruri și provoacă un nou focar de Covid

În Coreea de Sud, un nou focar de infecție cu COVID-19 la Seul provoacă o anumită îngrijorare, după ce un tânăr de 29 de ani, pozitiv pentru Covid, a considerat că ar fi bine să intre în barurile și  cluburile dintr-un cartier din capitală în noaptea dintre vineri și sâmbătă.

Centrele coreene pentru controlul și prevenirea bolilor (KCDC) au raportat că până în prezent au rezultat pozitive 14 dintre persoanele care au fost în contact cu tânărul,  toate cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani. Numărul este probabil să crească, deoarece prin acele localuri au trecut mai bine de 1.500 de persoane.

Un bărbat din Nigeria a fost condamnat la moarte prin aplicația Zoom

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.