Coreea de Sud, un pui de panda s-a agățat de piciorul îngrijitorului și nu vrea să-l lase să plece- video

Fu Bao este primul panda gigant chinezesc care s-a născut în Coreea de Sud . Are șase luni și locuiește în grădina zoologică din Everland , la sud de Seul. Adorabilul pui a devenit o vedetă pe social media când s- a agățat de picioarele îngrijitorului.

Videoclipul , distribuit pe 16 decembrie 2020, a fost vizualizat de aproape cinci milioane de ori pe YouTube înainte de a ajunge pe paginile internaționale.

Micul panda Fu Bao a făcut prima sa plimbare în aer liber la începutul lunii ianuarie. Părinții ei, Ai Bao (7 ani) și Le Bao (8 ani), au ajuns în 2016 din provincia chineză Sichuan , unde locuiesc panda uriași, ca parte a „diplomației panda” a Chinei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.