Coreea de Sud, o barcă de pescuit a luat foc: 12 dispăruți

Douăsprezece persoane sunt date dispărute în Coreea de Sud, după ce o barcă de pescuit a luat foc în apele din apropierea insulei sudice Jeju. La fața locului, Garda de Coastă și Marina au intervenit cu nave, elicoptere și un avion de patrulare.

SUA, atac armat într-un Walmart din Oklahoma: 3 morți inclusiv criminalul

Căutarea supraviețuitorilor nu a dat însă rezultate. Alarma a început în jurul orei 7 dimineața. Un elicopter a găsit barca o oră mai târziu după ce a izbucnit incendiul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.