Coreea de Sud, o a treia tânără vedetă a murit în câteva săptămâni

Lumea competitivă și dură a divertismentului și spectacolului  din Coreea de Sud are o a treia victimă în doar câteva săptămâni: actorul  Cha In-ha. Tânărul de 27 de ani a fost găsit  mort , potrivit rapoartelor presei locale, însă poliția nu a furnizat detalii suplimentare.

Cha a debutat în 2017 în filmul „You, Deep Inside of Me” și a fost membru al companiei Fantagio.

Citește și Externat din greșeală din spital, un tânăr diagnosticat cu schizofrenie i-a tăiat gâtul tatălui său

„Suntem cu adevărat distruși de durere  și încă nu ne putem crede că la doar 27 ani s-a stins din viață…”, a comentat compania.

Actorul s-a aflat în distribuția unuia dintre principalele seriale de televiziune sud-coreene și este al a treia vedetă decedată din industria spectacolului în numai trei săptămâni  din Coreea de Sud, după presupusa sinucidere al starului muzical K-pop Sulli (25 de ani) și cântăreței Goo Hara ( 28 de ani).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.