Coreea de Sud continuă vaccinarea împotriva gripei după 59 de suspiciuni de decese

Autoritățile sud-coreene de sănătate au anunțat că,  campania de vaccinare împotriva gripei va continua, în ciuda faptului că au existat 59 de decese ale persoanelor cărora li s-a administrat vaccinul. Raportează agenția de știri Yonhap.

Agenția coreeană pentru controlul și prevenirea bolilor (KDCA) a declarat că 46 dintre victime, majoritatea cu vârste cuprinse între 70 și 80 de ani, au murit din motive care nu depind de vaccinarea în sine. Se anchetează celelalte 13 decese.

Citește și Covid Austria, posibil nou lockdown

Cu toate acestea, niciunul dintre cei 59 de decedați nu a suferit șoc anafilactic în urma administrării pentru o reacție alergică. Potrivit Yonhap, există un total de 1.231 de persoane care au suferit efecte secundare duminică,  după ce au primit vaccinul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.