Coreea de Sud, 32 de decese după vaccinurile antigripale

În Coreea de Sud, 32 de persoane au murit în ultimele săptămâni după ce au primit vaccinuri împotriva gripei. Prim-ministrul Chung Sye-kyun a ordinat deschiderea unei anchete.  Până în prezent, relatează agenția sud-coreeană Yonhap, pentru autoritățile sanitare nu există nimic care să lege decesele cu campania de vaccinare.

Citește și Nouă membri ai aceleiași familii care au murit după o toxiinfecție alimentară din cauza tăițeilor

Pentru Chung, autoritățile trebuie să investigheze „relația de cauzalitate a deceselor” și să publice rezultatele. Între timp, guvernul a asigurat că campania de vaccinare va continua.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.