Coreea de Nord, Seul: Kim nu este bolnav, s- ascuns de teama de coronavirusului

Kim Jong Un, liderul nord-coreean a cărui soartă a făcut înconjurul presei din lume,  dispărut din 15 aprilie (aniversarea nașterii tatălui său Kim Il Sung) nu este bolnav, mort sau muribund, s-a ascuns de frica coronavirusului. Acest lucru a fost declarat de ministrul sud-coreean al Unificării.

Studiul șoc: „Cei care au murit din cauza Coronavirusului au pierdut în jur de 13 ani de viață”

În Coreea de Nord nu au existat cazuri de infecții, conform informațiilor oficiale, iar țara a impus măsuri stricte de carantină. Totuși, absența lui Kim, potrivit ministrului Kim Yeon-chul, nu este atât de neobișnuită. Vorbind cu parlamentarii, ministrul a explicat că liderul nord-coreean nu a ratat niciodată una dintre ceremoniile pentru tatăl său, fondatorul Coreei de Nord, dar a lipsit de la mai multe sărbători și multe banchete au fost anulate recent din cauza epidemiei de coronavirus.

Coronavirus, avertisment ONU: „este în curs o catastrofă a drepturilor omului ”

„Cred că nu este atât de neobișnuit, având în vedere situația legată de pandemie”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.