Coreea de Nord: Kim spune că a gestionat virusul cu „succes strălucitor”. Dar nimeni nu știe dacă este adevărat

Un succes strălucit, cel puțin ceea ce îi spune Kim Jong Un vorbind despre modul în care țara sa a evitat infecțiile cu Covid: “Am prevenit complet apariția virusului malign și am menținut o situație anti-epidemică stabilă în ciuda crizei globale de sănătate” , a spus  Kim la o întâlnire a partidului lucrătorilor aflați la conducere. Aparent (dar este imposibil de verificat) Pyongyang nu ar fi înregistrat nicio infecție și toate testele făcute până acum (aproximativ 1.000) ar fi negative.

Un adevărat masacru! Numărul infecțiilor și ale victimelor coronavirusului cresc din nou în America Latină

Pentru a avea însă încredere deplină în aceste numere, ar fi necesară o a treia verificare , dar având în vedere izolarea de fier în care a trăit Coreea de ani de zile, nu este exclus să fie așa,  și având în vedere că nici mărfurile și nici ființele umane nu intră în țară, este posibil să nu fi intrat nici măcar Coronavirusul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.