Coreea de Nord, Kim Jong-un reapare în public după trei săptămâni

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a reapărut în public după trei săptămâni de speculații despre sănătatea sa . A raportat agenția de știri sud-coreeană Yonhap. Șeful statului a tăiat panglica la ceremonia de deschidere a unei fabrici de îngrășăminte vineri, a precizat agenția nord-coreeană Kcna, scriind că la apariția sa „toți participanții au aplaudat strigând să trăiască”.

Marea Britanie se teme de al doilea val de Covid, mai rău decât primul

Indiscrețiile mediatice, în timpul absenței sale, îl dăduseră grav bolnav sau chiar că murise în urma unei operații delicate . Cu toate acestea, zvonurile au fost întotdeauna negate de Seul, care vorbise despre fake news asigurând că nu a observat niciodată nimic neobișnuit la granița cu Nordul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.