Coreea de Nord, Kim Jong-Un: „Nu există cazuri de Covid în țara mea”

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a asigurat, în timpul paradei militare anuale organizate la Phenian, că „nu există niciun caz” de Coronavirus în țara sa. Kim a urat atunci „multă sănătate tuturor oamenilor din lume care luptă împotriva lui Covid ” într-un discurs difuzat la televiziunea de stat. Evenimentul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la fondarea Partidului Muncitoresc.

Citește și Studiu: Covid-19, simptomele care ar putea rămâne în corpul celor care se îmbolnăvesc

Anul acesta sărbătoarea a avut loc într-un moment deosebit de complex pentru țară, slăbită de dificultățile economice asociate cu sancțiunile americane obișnuite pentru programul nuclear, la care s-au adăugat consecințele pandemiei. Tocmai din acest motiv, Kim și- a cerut scuze poporului:

„Mi-e rușine că nu am reușit să vă răsplătesc în mod corespunzător pentru încrederea dvs. Eforturile și devotamentul meu nu au reușit să scoată oamenii noștri din dificultăți“.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,   Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.