Coreea de Nord, Kim Jong-un a dat ordin pentru confiscarea câinilor de companie. Proprietarii: „Vor ajunge în restaurante”

Potrivit liderului nord-coreean Kim Jong-un , câinii de companie reprezintă „decadența capitalistă” și fac parte din „o tendință„ contaminată ”de ideologia burgheză”. Pentru aceasta a ordonat confiscarea tuturor câinilor din Phenian. Este ceea ce relatează ediția engleză a ziarului sud-coreean Chosun Ilbo, care citează o sursă anonimă. Acum, preocuparea proprietarilor este că, având în vedere lipsa de hrană a țării, câinii lor pot ajunge pe mesele din restaurante.

Potrivit lui Chosun Ilbo , directiva a fost emisă în iulie. “Autoritățile au identificat familii cu câini pe care îi obligă să le renunțe la ei sau vor fi confiscate și ucise cu forța”, a spus sursa pentru ziarul sud-coreean, adăugând că unii sunt trimiși în grădini zoologice de stat sau vândute restaurantelor care au în meniu carne de câine.

O fetiță de 1 an a fost sfâșiată de pitbull-ul bunicilor în timpul unui prânz de familie

„Proprietarii câinilor îl blestemă pe Kim Jong Un  – conchide sursa -, dar au mâinile  legate”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.