Coreea de Nord, dictatorul Kim Jong-un “este în stare gravă”

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar fi în stare critică după o intervenție chirurgicale, raportează Cnn , citând o sursă de informații din SUA, care spune că Kim este „în grav pericol ”. Ziarul online sud-coreean Daily Nk, specializat în afacerile din Coreea de Nord, susține că „dragul lider” s-a spus că a fost supus unei intervenții chirurgicale cardiovasculare pe 12 aprilie. Intervenția ar fi fost necesară din cauza „fumatului excesiv, obezității și excesului de muncă”.

Zvonurile despre sănătatea lui Kim au început să circule în ultimele zile, el ratând sărbătoare pentru ziua de naștere a  bunicului său pe 15 aprilie. Cu patru zile mai devreme, cu toate acestea, a participat la o întâlnire importantă a Partidului Muncitorilor din Pyongyang.

Cu toate acestea, Coreea de Sud nu a detectat niciun „semnal neobișnuit” din partea vecinei Coreei de Nord cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong un. “Nu există semne neobișnuite în Coreea de Nord”, a declarat o sursă guvernamentală din Seul, citată de agenția de știri Yonhap.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.