Copilul regal, Meghan Markle si Harry au anuntat numele: iata cum se numeste

Copilul regal, Meghan Markle si Harry au anuntat numele: iata cum se numeste

Copilul regal, Meghan Markle și prințul Harry tocmai au anunțat cum se numește primul lor născut. Dukes of Sussex tocmai au publicat numele bebelușului pe contul Sussexroyal.

 

Copilul se numește Archie Harrison. Numele a fost dezvăluit împreună cu o fotografie alb-negru, în care copilul este prezentat străbunicii sale, regina Elizabeth. În fotografie, în afară de regină și prințul Philip, apare și bunica Dora Ragland, mama lui Meghan, care a venit din Statele Unite pentru a o ajuta pe fiica ei în timpul nașterii.

 

Numele ales este într-adevăr o surpriză, nu a fost pus pe lista de bookmakers. Prin urmare, copilul este numit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

 

Te-ar putea interesa și China a clonat primul caine politist: se numeste Kunxun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.