Copilul de 2 ani care a căzut în fântână acum patru zile, a murit: nu s-a mai putut face nimic

Salvatorii au făcut o cursă împotriva timpului pentru a-l salva pe micuțul Sujit Wilson de 2 ani, dar nu s-a mai putut face nimic.
Un băiețel de doi ani a murit după ce a căzut într-o fântână în Manapparrai , India, în urmă cu patru zile. Zilele în care s-a făcut tot posibilul pentru a-i salva viața au ținut în suspans întreaga țară  Potrivit autorităților, copilul a căzut de la o înălțime de zece metri și a rămas blocat din cauza unei alunecări de tere sufocându-se cu pământul și noroiul care îl acoperea. Operațiunile din zonă au continuat să introducă oxigen în fântâna și au săpat un tunel în încercarea de a salva copilul. Dar, micuțul era mort de 48 de ore…

Un copil a căzut într-o fântână acum patru zile: cursa împotriva timpului pentru a-l salva

Părinții micuței Sujit Wilson au organizat un rit funerar la care au participat sute de oameni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.