Copilul cu o boală rară, insulte șocante pentru părinți: „Nu cereți bani și lăsați-l să moară”

Are doar trei luni , dar a făcut deja 15 vizite de specialitate și, pentru a supraviețui, va trebui să apeleze la operații și terapii foarte scumpe. Din acest motiv, părinții unui copil , fără o asigurare de sănătate, au decis să apeleze la o strângere de fonduri , dar cineva a lăsat un mesaj deplorabil: „ Nu mai cereți bani și lasați-l să moară, se numește darwinism. Sărbători fericite! ».

 

Povestea lui Randy James și a familiei sale nu au șocat doar Statele Unite, ci întreaga lume. Bebelușul încă de la naștere a fost afectat de mozaicism cu trisomia 9 și ageneza corpusului callosum : două boli extrem de rare și foarte grave, care provoacă probleme mentale și patologii în dezvoltare, cum ar fi probleme de creștere, insuficiență cardiacă și alte anomalii. Din acest motiv, părinții   care locuiesc în Ohio , au fost nevoiți să ceară ajutor financiar pe web, deoarece primele terapii au costat cel puțin 10 mii de dolari (aproximativ nouă mii de euro).

Oroare !Un bărbat a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii

 

Potrivit Huffington Post, KC Ahlers și soția sa, părinții copilului, au început să ceară ajutor pe web, dar și în mall-urile orașului lor, ilustrând succint situația lor dificilă. În mod șocant, însă, în aceleași locuri, cineva a lăsat acel mesaj rușinos și plin de ură. Tatăl copilului este încă în stare de șoc: „Când le-am văzut, nu mi-a venit să cred. Au fost mai multe, iar unii vecini m-au ajutat să le elimin. ”

 

„Ne dorim ca fiul nostru să trăiască, dar vrem și să-l creștem departe de acestă ură. Vrem să combatem ura cu dragoste ”- a adăugat tatăl copilului -„ Știm că cei care au făcut acest lucru sunt persoane cu probleme și care au nevoie de ajutor, dar vom continua să eliminăm toate mesajele care apar în oraș, deoarece acest locu  nu are nevoie de ură, ci de iubire ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.