Copilași de 2 și 3 ani bătuți și arși de vii : ” Cel mai mic este în stare vegetativă, simte doar durerea”

Copilași de 2 și 3 ani bătuți și arși de vii. Minorii au suferit răni extrem grave, iar cel mai mic a rămas în  stare vegetativă, simte doar durerea.

Adam Sullivan,  de 28 de ani, a fost condamnat la două pedepse cu închisoare pe viață. Nu este la prima batere de acest gen. În trecut el a mai bătut și a dat foc altor doi copii, dar fericire au avut consecinte mai puțin grave. Îi bătea de luni de zile, acest monstru care le spunea că dorește să le fie tată.

Violențele s-au încheiat doar când acești copii au fost duși de urgență la spital în stare gravă. Cel mai grav este cel mai mic, Toddler Thomas Sullivan de numai 2 ani.  Din cauza bătăilor și a arsurilor  a rămas într-o stare vegetativă și tot ceea ce simte este durerea.

Citește și Doi părinți și-au ucis copilul de 3 ani și l-au abandonat în pătuț: a fost găsit după câteva zile

 

Micuțului i s-au descoperit, în afară de arsurile pe corp și  răni la cap, multiple fracturi iar organele interene sunt afectate.  Potrivit medicilor, el a suferit daune permanente și va rămâne așa probabil, pentru tot restul vieții: ” Nu poate comunica, dar din păcate este receptiv la durere”, au spus medicii.

Fetița de 3 ani Amery,  a  suferit de asemenea răni oribile la nivelul stomacului, arsuri și fracturi ale pelvisului și coastelor. Răni care, potrivit procurorilor  indică în mod clar că abuzurile dureau de mai mult timp.

Potrivit presei , pentru acestă violență îngrozitoare, Thomas a fost condamnat la două pedepse de închisoare pe viață. Și mama celor doi minori a fost condamnată deoarece nu a încercat să-i ajute și să-i elibereze pe copii din mâinile criminalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.