Copilă violată de 100 de musulmani: ”Eram prostituata lor, citeau coranul în timp ce mă violau”

Copilă violată de 100 de musulmani: ”Eram prostituata lor, citeau coranul în timp ce mă violau”

Una dintre cele mai dramatice mărturii din  miile de fete care au fost victime ale bandelor musulmane din Anglia:

Ca victimă supraviețuitoare a unei bande de violatori pakistanezi din Rotherham, vreau ca oamenii să știe că extremismul islamic mi-a inspirat violatorii” începe astfel scrisoarea lui Ella, publicată de ziarul britanic Independent.

Rotherham, pentru cei car enu știu, este locul în care a început totul.

Dar să ne întoarcem la mărturia dramatică a lui Ella:

Aceste bande de violatori nu sunt ca pedofilii; în schimb, funcționează aproape exact ca rețelele teroriste, au aproximativ aceleași strategii.

 

Mă consider o supraviețuitoare, pentru că încă mai trăiesc. Fac parte din cea mai mare anchetă privind abuzurile sexuale asupra copiilor din Marea Britanie. Eram o adolescentă, am fost răpită și dusă în diferite case sau apartamente din nordul Angliei, pentru a fi bătută, torturată și violată de mai mult de 100 de ori. Țipau la mine “curvă albă” în timp ce mă violau și mă băteau.

 

Spuneau că nu sunt musulmană, că nu eram virgină și că nu mă îmbrăcam “modest”, au simțit că merit să fiu “pedepsită”. Mi-au spus că trebuie să “ascult” dacă nu vreu să fiu bătută.  Frica si amenințările cu moartea la adresa părinților mei nu m-au lăsat să fug aproape un an de zile.  Poliția nu ma ajutat. Ca și teroriști și violatori islamici din Anglia cred cu tărie că crimele pe care le comit sunt justificate de credințele lor religioase.

 

Experții spun că aceste bande de violatori nu sunt comparabile cu rețelele pedofile normale. Acesta este un lucru pe care guvernul trebuie într-adevăr să-l înțeleagă pentru a preveni viitoarele infracțiuni de acest gen. Îndoctrinarea religioasă reprezintă o parte importantă a procesului de recrutare a tinerilor musulmani în aceste bande de violatori. Ideile religioase despre puritate, virginitate, modestie și ascultare sunt împinse la extrem, până când abuzurile oribile devin normale.

 

Cel care mă viola de cele mai multe ori citea versete din Coran în timp ce abuza de mine

…. O declarație îngrozitoare !

Te-ar putea interesa și Mama își “vinde” fiica de 5 ani unui pedofil: “A ignorat țipetele de teroare ale copilului “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.