Copilă de șase ani răpită, violată și tăiată în bucăți

Copilă de șase ani răpită, violată și tăiată în bucăți

Fetița a dispărut dintr-o dată în după-amiază, în timpul unui festival dintr-un sat din India. Un adolescent protitând  de confuzia și de mulțimea de persoane care se aflau la festival a răpit-o și a dus-o pe un câmp.  Orbit de furie și sub influența alcoolului,  tânărul a violat-o după care a tăiat corpul fetei în bucăți abandonând rămășițele cadavrului. A fost arestat.

Fetița de 6 ani a fost răpită, violată și ucisă de un tânăr adolescent. Acestă poveste oribilă provine din India iar copila a fost găsită moartă într-un câmp abandonat dintr-un sat din Hyderabad, capitala statului sudic Telangana.

Acest copil cu autism are nevoie de liniște pentru a-și face temele, profesorul îi mută banca în baie

Rudele și prietenii pierzând-o de sub priviri au început să o caute în zonă. Negăsind-o au dat alarma autorităților.  Poliția a reușit să găseaască vinovatul datorită unor mărturii ale unor persoane care au declarat că au văzut-o împreună cu tânărul.

Nu după mult timp băiatul a fost găsit și arestat. Era  sub influența alcoolului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.