Copilă de 7 ani machiată și pe tocuri la școală: ”Tati lasă bărbații să mă violeze”

O copilă de numai 7 ani a intrat într-o clasă de la o școală din Albuquerque, New Mexico machiată, pe tocuri cu hainele mudare și pătate de sânge. Mai mult decât atât fetița avea pe gât și o mușcătură.

Potrivit declarațiilor fetiței, tatăl acesteia ar fi aruncat-o ca pradă pedofililor în schimbul banilor și drogurilor. În luna mai 2018 atât James Stewart cât și soția acestuia Teri Sanchez au fost arestați.Bărbatul respinge acuzațiile de exploatare a prostituției,  abuzului minori  și a traficului de ființe umane. Subliniind dovezile împotriva bărbatului James Stewart,  procesul a început luni iar, procurorul Collin Brennan a declarat: „Acum, vor exista mai mulți martori care au văzut vetița cu o mușcătură pe gât . Este vorba despre un caz în care un fată în vârstă de 7 ani s-a fost prezentat la școală cu tocuri înalte și machiată”, a declarat procurorul potrivit presei locale KRQUE.

Fetiță forțată de părinți să se prostitueze, salvată de poliție. Le lasă un mesaj: „Mamă, iartă-mă”

Atât educatorii și profesorii școlii au încearcat să ajute  fetiță cu bani și haine, deoarece ajunsese la școală murdară, șocată, abuzată și cu haine necorespunzătoare.

”Probele demonstrează nu numai că tatăl ei i-a permis să vină la școală îmbrăcată așa ci și că el s-a folosit de micuță pentru a primi bani și droguri “ , a mai adăugat el. Stewart a negat că și-a forțat fiica ei să îndure abuzuri sexuale. Potrivit avocatului său, Stephanie Gulley, cele trei probe de ADN găsite de anchetatori pe o pereche de chiloței ai fetiței , –  o probă care aparține lui Stewart – ar fi insuficiente pentru a dovedi acuzațiile.

Dar mai există și mărturia victimei : ”Eu tot i-am spus că nu vreau dar el … mă obligă să o fac.“ Potrivit publicației The Sun  procesul ar putea dura  încă o săptămână, timp în care fetița, mai mult ca sigur,  va fi  chemată să depună mărturie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.