Copila de 3 ani violata si decapitata dupa ce a fost rapita de langa mama ei intr-o gara din India

O copila în vârstă de trei ani a fost răpită, violată de o bandă și decapitată în India, relatează CCTV. Fetița dormea lângă mama și partenerul acesteia în gara din Tatanagar din orașul Jamshedpur, când un bărbat a luat-o și a plecat cu ea.

Imaginile publicate de CCTV arată chiar momentul în care un bărbat îmbrăcat în pantaloni scurți și o cămașă se apleacă peste fetiță, o ia în brațe și pleacă. Când mama s-a trezit și nu și-a văzut fetița lângă ea s-a dus la poliție raportând dispariția. Femeia și-a acuzat și partenerul de răpirea fetiței. Autoritățile au început căutările care nu au durat mult. A doua zi fetița a fost găsită decapitată și cu semne evidente de violență sexuală chiar lângă secția de poliție.

Și-a violat fiica de doi ani și jumătate și a vândut imaginile pedofililor !

Trei bărbați au fost arestați cu suspiciunea că au violat și ucis fetița, scrie Mirror

Unul dintre presupușii ucigași, Rinku Sahu, este recidivist pentru răpirea și tentativa de omor al unui alt copil în 2015. Se crede că el a fost cel din imaginile transmise de postul de televiziune  CCTV. Rinku și prietenul său Kailash, amândoi în vârstă de 30 de ani, ar fi spus poliției că au violat-o pe micuță o zi întreagă după care au strangulat-o pentru că nu se oprea din plâns. Poliția l-a arestat pe Monu Mandal, partenerul mamei despre care se crede că ar fi implicat în răpire. Monu este cercetat pentru trafic de copii.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.