Copilă de 14 ani drogată, abuzată și violată până la moarte

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru că a abuzat de o copilă de 14 ani de la Hengelo în Olanda într-o asemenea măsură încât micuța a decedat. Tribunalul l-a condamnat Maick S. pentru crimă, la o sentință cu 8 ani mai mare decât a cerut inițial procurorul din cauza “modului deosebit de violent” în care a ucis-o pe fată, informează NLtimes 

Maick S., era iubitul mamei tinerei abuzate

Tânăra Xaja a murit în 12 octombrie 2017. După ce a ajuns la spital, medicii au încercat mai mult de o oră să-i salveze viața, dar fără sucess.  Avea atâte răni interne și externe încât medicilor nu le-a fost posibil să determine ce anume i-a provocat moartea.

„Camionul morții”, pentru o viață mai bună, tânăra vietnameză și-a plătit drumul spre moarte cu 34 de mii de euro

Medicii au descoperit numeroase vânătăi, răni și hemoragii interne, iar pe gâtul fetei s-au găsit semne de strangulare . În sângele fetei se afla o concentrație ridicată de amfetamină și droguri. Medicul legist a declarat că nu a mai văzut niciodată asemenea răni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.